Βράβευση Παίδων από το Δήμο Άργους - Μυκηνών

Βράβευση της ομάδας Παίδων από το Δήμο Άργους – Μυκηνών

Μεγάλη βραδιά για τον Αργειακό Έσπερο την Πέμπτη 14 Ιουνίου, καθώς στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος” πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Παιδικού τμήματος από το Δήμο Άργους – Μυκηνών για την εξαιρετική φετινή πορεία των αθλητών μας μέχρι την Ημιτελική Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός κ. Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Ντέπυ Δαμασκηνού, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.Μ. κ. Πέτρος Διολίτσης καθώς και άλλα μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Αρχικά το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ο οποίος με τα λόγια του και την εμπειρία του ως γυμναστής ενέπνευσε τους αθλητές μας για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα εντός και εκτός γηπέδων. Αργότερα ο coach Βασίλης Χαρίτσης ευχαρίστησε όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στη συνέχεια τη βραδιά έντυσαν οπτικοακουστικά ένα πολύ όμορφο μουσικό θέμα υπό την επιμέλεια του Δημοτικού Ωδείου Άργους και το Γιώργο Ντόκο στην κλασσική κιθάρα και ένα video με τις καλύτερες στιγμές της Ακαδημίας.

Ακολούθησε η βράβευση όλων των αθλητών που αγωνίστηκαν με την Παιδική ομάδα από το Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη εκδήλωση καθώς επίσης και το Δήμο Άργους – Μυκηνών για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε! Ευχαριστούμε τους αθλητές μας καθώς και τους γονείς για την παρουσία τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την Ακαδημία μας!

Πάντα επιτυχίες να έχουμε!