Πρωταθλητές ΕΣΚΑ-Κ 2017-18

Η πρώτη μας ήττα για φέτος ήταν και η πιο γλυκιά!

Μέσα σε ένα κατάμεστο κλειστό του Α.Ο. Ξυλοκάστρου, η ομάδα μας ηττήθηκε μετά από έναν δυνατό αγώνα με 68-65 αλλά με τη διαφορά του +24 από τον πρώτο τελικό, κατέκτησε πανάξια το Πρωτάθλημα Παίδων ΕΚΑΚ-Κ 2017-18!

Όλα τα παιδιά απέδειξαν πως δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πάθος και το ταλέντο τους και σαν Ακαδημία μόνο υπερήφανοι μπορούμε να είμαστε που έχουμε τέτοιους παίκτες αλλά και χαρακτήρες. Δε θα μπούμε στη διαδικασία των διακριθέντων καθώς όλοι τους ήταν πρωταγωνιστές για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

Επόμενος σταθμός είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα και στο οποίο θα συμμετέχουν οι καλύτερες ομάδας απ’ όλη την Ελλάδα (μέσα σε αυτές κι εμείς, μην ξεχνιόμαστε!).

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους συντελεστές για την επιτυχία αυτή αλλά πάνω απ’όλα στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς!

Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και κάποιους που μας βοήθησαν να πετύχουμε αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα:

1. Την ομάδα του Diomidis Handball Club για τις ώρες που μας παραχώρησε στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους ώστε να πραγματοποιήσουμε την προετοιμασία μας για τους τελικούς.
2. Το Χρήστο Λαγό και το Stavropoulos Tours για την παραχώρηση του λεωφορείου και τη μεταφορά της ομάδας στο Ξυλόκαστρο.
3. Τον Αλέκο Φωτόπουλο για την έκπληξη με τα μπλουζάκια του τελικού.
4. Τον Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου για την άψογη φιλοξενία του.
και το πιο σημαντικό
5. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ & ΦΙΛΟΥΣ που βρέθηκαν στο πλάι της ομάδας μας εντός και εκτός έδρας και έδωσαν την ώθηση που χρειαζόταν για ανέβουμε στην κορυφή!